OrientCare
Medical Selfness Szalon

H - 1146 Budapest
Ajtósi Dürer sor 5.
Kaputelefon: 36
Tel: (06 1) 785 5216

OrientCare


A selfness az egészséges életmódra törekvők számára olyan fejlődést jelent, melynek következtében a testi jóérzés érzelmi és lelki kiegyensúlyozottsággal párosul. A wellness egyszeri, kampányjellegű szolgáltatássor. A selfness azok választott életfilozófiája, akik nap, mint nap képesek tenni azért, hogy elért eredményeiket szinten tartva, azokra építve mindig újabb és újabb célokat érjenek el úgy, hogy közben még a környezetüket is óvják. Vagyis a selfness - tudatos ember önmagát úgy szereti és tiszteli, hogy óvja azt a környezetet is, ahol él, ahol éppen tartózkodik. Megadja szervezetének azt, ami annak jár, de figyelembe veszi a fenntartható fejlődés minden követelményét.

Az OrientCare Budapest első komplex medical selfness szolgáltatást nyújtó szalonja.

Az egészségmegőrzést, a betegségmegelőzést, a problémaorientált szolgáltatássort a selfness elvárás rendszeréhez igazítjuk. A selfness - tudatos vendégek kiszolgálásán túl célunk az igényesség, a selfness trend lényegi mondanivalójának minél szélesebb körben való népszerűsítése.

Selfness szalonunkban mind az alkalmazott gépek, műszerek, hatóanyagok, mind pedig a szalon belsőépítészeti koncepciója, a szolgáltatások protokollja a fenntarthatóság elvét követik, mi magunk pedig a rendszeres képzéssel, fejlesztéssel biztosítjuk a tökéletes megújulást, a revitalizációt.

Konzultációs lehetőséget biztosítunk belgyógyászati problémák esetén, segítünk az étrend összeállításában, tanácsot adunk a bőrtípushoz, testalkathoz és természetesen a motivációkhoz rendelhető kezelésekről. Segítünk abban is, ha egy adott idő alatt többféle célterület – méregtelenítés, izomfejlesztés, bőrfiatalítás, narancsbőr - kezelése szükséges: egyszerre akár több szakember is kezelheti Önt igény szerint.

Medical selfness szalonunk komplex kezelésekkel és integrált szolgáltatással áll a vendégek rendelkezésére, a kezelések igénybevétele után minden vendég úgy érzi majd magát, mintha teljesen kicserélték volna.

Üdülési csekk elfogadó hely http://www.otpszepkartya.hu/